image
image

HOE WERKT LOONSCHOP.NL

Als ik modern werk, ben ik lekker vrij!

Modern werken betekent lekker vrij zijn om te bepalen welke opdracht je wel aanneemt, en welke niet. Zelf bepalen wanneer en waar je werkt en onder welke voorwaarden. Want: jouw werk, jouw voorwaarden. Allemaal zonder KvK-nummer en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

Belastingen makkelijk geregeld

Je belastingen goed en veilig geregeld. Verloning.nl regelt de belasting voor je, met de sociale zekerheid die jij hebt ingesteld in je account. Ook zorgen we ervoor dat je inkomen is ingevuld bij je belastingaangifte. Zo weet jij dat alles goed geregeld is, precies op de manier zoals jij wilt.

Jij bent de baas

Jij werkt hard voor je geld, logisch dus dat jij ook bepaalt waar het heen gaat. De kracht van LoonShop.nl is dat jij de voordelen kiest die bij jou passen.

Je zaken goed geregeld

Wij willen er zeker van zijn dat jij onbezorgd aan je opdracht begint. In samenwerking met betrouwbare partners hebben we de beste verzekeringen voor je op een rij gezet. Zo ben je snel en eenvoudig verzekerd tegen een ongelukje…

Jouw carrière in eigen handen

Met de unieke trainingen kun je jouw vaardigheiden op een laagdrempelige wijze blijven ontwikkelen. En dankzij onze collectieve deals is dit toegankelijk voor iedereen. Zo geniet je online van de honderden opleidingen van GoodHabitz en SkillsTown of op locatie met Careerwise.

Gewoon goede afspraken

Geef jezelf en je opdrachtgever de rust en zekerheid van een goede overeenkomst. LoonShop.nl staat voor een transparante en eerlijke arbeidsmarkt. Wanneer je werkt met LoonShop.nl is het echt goed geregeld.

Je bent er bijna!

Start vandaag nog met jouw eigen avontuur, en werk zoals jij wilt. Inschrijven is gratis én vrijblijvend zonder opzegtermijn. Lekker op nieuwe manier werken via LoonShop.nl, met de zekerheid die bij jou past binnen 2 minuten geregeld. Want jij verdient meer.

DATUM

12/09/2017

BETREFT

NIEUWE WERKEN

CLIENT

LoonShop.nl